AMANIDA DE PASTA I SALMÓ AMB SALSA DE IOGURT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PASTA I SALMÓ AMB SALSA DE IOGURT

  • PAS 1

    Coure la pasta Tradición El Pavo en força aigua amb sal, deixant-la al dente. Retirar-la amb un escorredor, passar-la per aigua freda i reservar-la. Tallar el salmó fumar a tires fines i barrejar-lo amb la pasta i el fonoll picat. Guardar a la nevera, tapat amb paper transparent de cuina.

  • PAS 2

    Pelar la ceba tendra i picar-la a daus. Picar també les tàperes i la clara d'ou. Barreajr-ho tot amb l'amanida de pasta i remenar amb dues culleres.

  • PAS 3

    Esmicolar el rovell d'ou en un bol petit, afegir-hi l'oli i la mostassa, condimentar-ho amb l'Avecrem Caldo de Pollastre i batre-ho amb varilles petites perquè la salsa quedi ben lligada. Afegir a l'amanida al moment de servir-la, passant-la a la safata de presentació. Barrejar el iogurt amb el suc de llimona batut amb una forquilla i posar aquesta salsa en un bol petit.

  • PAS 4

    Presentar-lo al centre de l'amanida. Decorar amb grills de llimona i unes branquetes de fonoll. Servir freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online