AMANIDA DE PINYA I CRANC

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PINYA I CRANC

  • PAS 1

    Rentar bé les taronges. Obrir-les per la meitaa i buidar-les passant un ganivet per les vores, retirant la polpa d'una peça. Tallar una base a les pells. Acabar-les de netejar per dins i reservar-les a la nevera.

  • PAS 2

    Tallar la pinya a rauets. Barrejar-la amb la polpa de mitja taronja, ben picada, i afegir-hi el cranc esmicolat (picat amb un ganivet). Rentar l'enciam i tallar només l'extrem de les fulles en juliana i escórrer-les del tot en una centrifugadora. Reservar a la nevera perquè es posi ben cruixent.

  • PAS 3

    Barrejar la maionesa amb el quetxup segons el gust. Afegir-hi el licor i una cullerada de ciboulet picat. Moldre pebre negre per sobre i condimentar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Afegir la salsa a la barreja de cranc i remenar (afegir-hi una mica de suc de la polpa per a deixar-lo més lleuger). Omplir les mitges taronges amb un fons d'enciam en juliana (fins que s'acabi el farcit). Cobrir l'enciam amb la barreja de cranc donant-li forma rodona i decorar amb unes fulles de ciboulet llargues.

  • PAS 4

    Presentar ben fredes a sobre de fulles d'enciam.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online