Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA DE PINYA I CRANC
-
PAS 1
Rentar bé les taronges. Obrir-les per la meitaa i buidar-les passant un ganivet per les vores, retirant la polpa d'una peça. Tallar una base a les pells. Acabar-les de netejar per dins i reservar-les a la nevera.
-
PAS 2
Tallar la pinya a rauets. Barrejar-la amb la polpa de mitja taronja, ben picada, i afegir-hi el cranc esmicolat (picat amb un ganivet). Rentar l'enciam i tallar només l'extrem de les fulles en juliana i escórrer-les del tot en una centrifugadora. Reservar a la nevera perquè es posi ben cruixent.
-
PAS 3
Barrejar la maionesa amb el quetxup segons el gust. Afegir-hi el licor i una cullerada de ciboulet picat. Moldre pebre negre per sobre i condimentar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Afegir la salsa a la barreja de cranc i remenar (afegir-hi una mica de suc de la polpa per a deixar-lo més lleuger). Omplir les mitges taronges amb un fons d'enciam en juliana (fins que s'acabi el farcit). Cobrir l'enciam amb la barreja de cranc donant-li forma rodona i decorar amb unes fulles de ciboulet llargues.
-
PAS 4
Presentar ben fredes a sobre de fulles d'enciam.