AMANIDA ESTIU

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA ESTIU

  • PAS 1

    Bullir les patates sense pelar en aigua i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal. Pelar-les i tallar-les a làmines. Bullir els ous de guatlla en un cassó amb aigua durant 4-5 minuts, escórre'ls i pelar-los.

  • PAS 2

    Tallar els pebrots a dauets i barrejar-los amb l'oli, la soja, l'Avecrem Caldo de Pollo Granulado i el pebre. Muntar quatre amanides alternant capes de patata, tomàquet i tonyina. Acabar amb els ous, les olives, les tàperes, la vinagreta preparada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online