Ingredients
Com fer LASANYA D'ESTIU
-
PAS 1
Coure la lasanya tradicional El pavo en força aigua bullint amb sal o, si són plaques de remull, durant el temps que indiqui el paquet.
-
PAS 2
Triturar els pebrots morrons i batre'ls junt amb la nata líquida i l'Avecrem Fines Herbes. Reservar. Pelar 4 tomàquets, regar-los amb oli d'oliva, condimentar-los i triturar-los per a fer un coulis de tomàquet. Tallar a rodanxes fines els altres tomàquets, el formatge fresc i els ous durs. Amanir els tomàquets amb una mica d'oli, orenga i reservar-los.
-
PAS 3
En una safata de servir, posar una capa de coulis de tomàquet. A sobre posar-hi una placa de lasanya, a sobre una de formatge, un altre cop una de lasanya , una capa de gambes i ou dur, una altra de tomnàquet i acabar amb una placa de lasanya. Cobrir amb la salsa de pebrots.