AMANIDA DE GAMBES, PERES I XICOIRA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE GAMBES, PERES I XICOIRA

  • PAS 1

    Rentar, tallar a quarts i laminar les peres. Rentar i tallar a làmines fines el fonoll. Rentar i centrifugar la xicoira. Pelar les gambes.

  • PAS 2

    Per a preparar la vinagreta barrejar en un bol l'oli, el vinagre, el sucre i condimentar amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal.

  • PAS 3

    Muntar les amanides en plats anternant les peres amb la xicoira i el fonoll.

  • PAS 4

    Coronar amb les gambes, regar amb la vinagreta i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online