CRUDITÉS A LES DUES SALSES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CRUDITÉS A LES DUES SALSES

  • PAS 1

    Rentar i assecar els tomàquets i les fulles d'endívia. Pelar les pastanagues i els cogombres. Tallar a tires l'api, les pastanagues i els cogombres. Reservar les verdures en aigua per a evitar que es panseixin.

  • PAS 2

    Preparar la salsa d'albergínies: Tallar a daus petits i coure en una olla al papor. Posar les albergínies en un bol amb la nata, l'oli, el vinagre i un dent d'all prèviament pelat. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, triturar i reservar.

  • PAS 3

    Preparar la salsa de pebrots: Posar en un bol els pebrots, el formatge, l'oli, l'orenga i salpebrar. Amb l'ajuda d'una batedora triturar fins que quedi una crema fina. Finalment posar les verdures en una safata amb les salses i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online