filet a les cuatre pebres

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer filet a les cuatre pebres

  • PAS 1

    Neteja el filet de porc de nervis i greix. Condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. Daurar-lo al foc amb una mica d’oli d’oliva.

  • PAS 2

    Retirar la carn i reservar-la calenta. Desglassa (rascar per a retirar el que queda enganxat al fons) la paella amb el Xerès i eliminear bé les restes de carn.

  • PAS 3

    Afegeix el Caldo de Carne Gallina Blanca i la farina de blat de moro deixatada en una mica d’aigua freda. Coure-ho fins que espesseixi. Passar-ho pel colador xinès i afegir-hi la crema de llet i els pebres de colors. Deixa-ho coure 5 minuts. Serveix el filet de porc banyat amb la salsa.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online