les palmeres

  • 10-20
  • Media
  • 1

Ingredients

Com fer les palmeres

  • PAS 1

    Talleu la tercera part d’un plàtan amb un tall esbiaixat. A la resta del plàtan feu unes quantes ranures. Podeu fer servir un ganivet normal o un pelador de fruites. Talleu el plàtan al llarg en dues meitats iguals. Així ja tindrem els troncs de la palmera. Espremeu mitja llimona i mulleu les meitats del plàtan amb el suc de llimona. Peleu un Kiwi i talleu-lo al llarg en dues meitats. Talleu cada meitat en segments; amb això farem les fulles.

  • PAS 2

    Poseu les branques a sobre del tronc. Ja tenim la palmera. Feu ranures longitudinals amb un pelador de fruites a la pell de la taronja. Feu un tall prim de taronja. Farà de sol. Peleu una mandarina i dividiu-la en grills. Poseu les palmeres en un plat, amb el sol a sobre i els grills de mandarina als peus de les palmeres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online