Ingredients
Com fer POSTRE DE SANTEDAD
-
PAS 1
Tallar les maduixes a trossos i deixar-les macerar en vinagre balsàmic amb una mica de sucre durant almenys una hora.
-
PAS 2
Posar uns trossos de síndria i el pa de pessic (era de gingebre i vainilla) al fons del vas.
-
PAS 3
Barrejar el iogurt amb el sucre morè però no massa, perquè el sucre no desaparegui. Repartir.lo per sobre del pa de pessic i la síndria.
-
PAS 4
En una casola, abocar un vas d'aigua, 4 cullerades curulles de sucre i els grills de la mandarina ben nets. Deixar-ho coure uns 5-8 minuts. Treure els grills de mandarina de l'almívar i reservar tant els grills com l'almívar.
-
PAS 5
En el vas de la batedora, posar l'almívar i una cullerada de lecitina de soja. Inclinar el vas uns 45º perquè mentre es bat entri aire i es vagi formant una "escuma"/aire. Posar les maduixes escorregudes a sobre del iogurt. Afegir-hi després els grills de mandarina i l'aire d'almívar (si es pot afegir essència de taronja o mandaria a l'aire, genial). Servir fred. Dedicat al meu estimat "Escolanet".