Panacota amb compota de fruits vermells i crumble

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Panacota amb compota de fruits vermells i crumble

  • PAS 1

    Per al crumble, fer una massa amb tots els ingredients i deixar reposar tota la nit. En una safata per forn, desfer la massa a trossets i coure al forn uns 6 minuts a 180ºC.

  • PAS 2

    Per a la panacota, posar la gelatina en remull en aigua freda. Posar a escalfar la nata amb la vainilla i el sucre. Abans que comenci a bullir, afegir la gelatina escorreguda i remoure bé. Col·locar en copes de cóctel i deixar refredar a la nevera. Per a la compota, barrejar tots els ingredients en un cassó i deixar coure suaument uns 10 minuts. Servir la panacota a la copa, amb compota per damunt i crumble espolvorejat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online