MAGRET D'ÀNEC AMB REDUCCIÓ AGREDOLÇA DE FRUITS VERMELLS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MAGRET D'ÀNEC AMB REDUCCIÓ AGREDOLÇA DE FRUITS VERMELLS

  • PAS 1

    Tallar la poma per la meitat i trure-li el cor. Tallar-la a làmines fines i escampar-hi per sobre canyella i farina. Fregir els trossos en una paella amb una mica d'oli.

  • PAS 2

    Per a la salsa, posar tots els ingredients llevat de la mantega en una cassola i posar a coure a foc mig fins aconseguir una reducció en la que només quedi una part del volum original, condimentar amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Un cop feta la reducció afegir-hi la mantega lentament, remenant sense parar fins que quedi una salsa espessa i brillant.

  • PAS 3

    En una paella cuinar el magret per la part de la pell a foc lent durant 5 minuts perquè elimini l'excés de greix i quedi cruixent. Coure després per la part de la carn uns 2 minuts. Retirar del foc, deixar reposar uns minuts i tallar a làmines fines.

  • PAS 4

    Posar els talls de magret al voltant del plat. Distribuir la poma per sobre del plat. Posar al mig els gerds. Decorar amb un fil de salsa al voltant de la poma i per sobre dels gerds. Finalment, salar el magret amb la sal Maldon.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online