Ingredients
Com fer PASTÍS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS
-
PAS 1
Posar les làmines de gelatina tallades a trossos en un plat amb aigua freda i deixar-les hi durant 10 minuts. Reservar-les.
-
PAS 2
Triturar les galetes en una batedora. Reservar-les.
-
PAS 3
En una olla fondre la mantega a foc baix.
-
PAS 4
En un bol abocar la mantega fosa i les galetes triturades i triturar-ho fins obtenir una pasta homogènia.
-
PAS 5
En un motllo cobert amb paper de forn abocar la pasta de galetes distribuint-la per tot el fons i apretant-la una mica per a compactar-la. Posar-la a la nevera durant 30 minuts i reservar.
-
PAS 6
En un cassó abocar un terç de la nata. Quan s'escalfi sense que arribi a bullir afegir-hi la gelatina, que es fondrà de seguida. Remenar una mica i reservar.
-
PAS 7
En un bol batre la resta de nata amb els ucre (175 grs) fins a muntar-la. Afegir-hi el formatge i batre dins homogenitzar. Llavors abocar-hi la nata amb la gelatina i barrejar-ho tot molt bé.
-
PAS 8
Abocar aquesta barreja al motllo a sobre de la base de galeta i posar a la nevera durant 6 o 8 hores.
-
PAS 9
En una olla gran amb aigua bullint, posar una altra olla més petita a dins i abocarc-hi els fruits vermells i el sucre (80 grs). Deixar-ho tot al bany Maria fins que els fruits desprenguin els seus sucs.
-
PAS 10
Posar el una salseta i deixar a la nevera fins el moment de fer-ho servir.
-
PAS 11
Passades les 6 hores treure el pastís del motllo i deixar-lo tal com està, ja que la fruita s'ha d'afegir en el moment de servir-la. D'aquesta manera la presentació queda més maca.
-
PAS 12
En el moment de servir emplatar decorant el pastís amb la salsa de fruits vermell i en aquest cas dos physalis com a decoració.
-
PAS 13
Servir fresqueta.