PASTÍS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS

  • 20-40
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer PASTÍS DE FORMATGE AMB FRUITS VERMELLS

  • PAS 1

    Posar les làmines de gelatina tallades a trossos en un plat amb aigua freda i deixar-les hi durant 10 minuts. Reservar-les.

  • PAS 2

    Triturar les galetes en una batedora. Reservar-les.

  • PAS 3

    En una olla fondre la mantega a foc baix.

  • PAS 4

    En un bol abocar la mantega fosa i les galetes triturades i triturar-ho fins obtenir una pasta homogènia.

  • PAS 5

    En un motllo cobert amb paper de forn abocar la pasta de galetes distribuint-la per tot el fons i apretant-la una mica per a compactar-la. Posar-la a la nevera durant 30 minuts i reservar.

  • PAS 6

    En un cassó abocar un terç de la nata. Quan s'escalfi sense que arribi a bullir afegir-hi la gelatina, que es fondrà de seguida. Remenar una mica i reservar.

  • PAS 7

    En un bol batre la resta de nata amb els ucre (175 grs) fins a muntar-la. Afegir-hi el formatge i batre dins homogenitzar. Llavors abocar-hi la nata amb la gelatina i barrejar-ho tot molt bé.

  • PAS 8

    Abocar aquesta barreja al motllo a sobre de la base de galeta i posar a la nevera durant 6 o 8 hores.

  • PAS 9

    En una olla gran amb aigua bullint, posar una altra olla més petita a dins i abocarc-hi els fruits vermells i el sucre (80 grs). Deixar-ho tot al bany Maria fins que els fruits desprenguin els seus sucs.

  • PAS 10

    Posar el una salseta i deixar a la nevera fins el moment de fer-ho servir.

  • PAS 11

    Passades les 6 hores treure el pastís del motllo i deixar-lo tal com està, ja que la fruita s'ha d'afegir en el moment de servir-la. D'aquesta manera la presentació queda més maca.

  • PAS 12

    En el moment de servir emplatar decorant el pastís amb la salsa de fruits vermell i en aquest cas dos physalis com a decoració.

  • PAS 13

    Servir fresqueta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online