PASTÍS DE NATA AMB FORMATGE MASCARPONE I MELMELADA DE MADUIXA

  • > 60
  • Media
  • 8

Ingredients

Com fer PASTÍS DE NATA AMB FORMATGE MASCARPONE I MELMELADA DE MADUIXA

  • PAS 1

    Aixafar les galetes fins convertir-les en pols.

  • PAS 2

    Fondre la mantega al foc

  • PAS 3

    Barrejar la pols de galeta i la mantega i repartir de manera uniforme en un motllo desmuntable. Deixar a la nevera un mínim de 3 hores, mentre es prepara la crema.

  • PAS 4

    Barrejar els dos tipus de formatge i la melmelada.

  • PAS 5

    Mentres, en un bol amb aigua freda estovar la gelatina. Escalfar la llet, escórrer la gelatina i afegir-la a la llet, deixant reposar fins que es refredi. Muntar la nata i barrejar-la amb la crema preparada. Abocar-ho tot a sobre de la base de galeta i deixar-ho a la nevera un mínim de 3 hores.

  • PAS 6

    Preparar la cobertura. Estovar la gelatina en aigua freda, escalfar al foc la melmelada, afegir-hi la gelatina escorreguda i reservar fins que es refredi. Afegir-hi la crema de formatge reservadai deixar a la nevera un mínim de 3 hores.

  • PAS 7

    Ja està a punt per a servir. També es pot preparar amb maduixes del temps.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online