PASTÍS DE NATA AMB FORMATGE MASCARPONE I MELMELADA DE MADUIXES

  • > 60
  • Media
  • 8

Ingredients

Com fer PASTÍS DE NATA AMB FORMATGE MASCARPONE I MELMELADA DE MADUIXES

  • PAS 1

    Aixafar les galetes fins a convertir-les en pols.

  • PAS 2

    Fondre la mantega al foc.

  • PAS 3

    Barrejar la mantega i la pols de galeta i repartir de manera uniforme en un motllo desmuntable i guardar a la nevera un mínim de 3 hores, mentre preparem la crema.

  • PAS 4

    Barrejar els dos tipus de formatge i la melmelada.

  • PAS 5

    Mentres, en un bol amb aigua freda estovar la gelatina. Escalfar la llet, escórrer la gelatina i afegir-hi la llet deixant reposar fins que es refredi. Muntar la nata i barrejar amb la crema preparada anteriorment. Afegir-hi la llet amb la gelatina dissolta i barrejar a poc a poc perquè no es talli. Afegir-ho tot a la base de galetes. Guardar a la nevera un mínim de 3 hores.

  • PAS 6

    Preparar la cobertura. Estovar la gelatina en aigua freda. Escalfar al foc la melmelada, afegir-hi la gelatina prèviament escorreguda i reservar fins que estigui freda. Afegir-la a la crema de formatge reservada. Reservar a la nevera un mínim de 3 hores.

  • PAS 7

    Ja està a punt per a servir. Aquest pastís també es pot fer amb maduixes de temporada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online