Baba al ron amb gelat de nata

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Baba al ron amb gelat de nata

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 180º durant uns 12 minuts.

  • PAS 2

    En un bol, posar l'aigua, el sucre i la sal. Sense para de batre anar afegint la farina, els ous i la mantega tova. Finalment, afegir la resta d'ous amb les panses i la llevadura i batre bé. Deixar fermentar a la nevera durant 24 hores.

  • PAS 3

    Fer porcions d'uns 60 grams i posar en els motllos adequats.

  • PAS 4

    Per l'almíbar de ron: barrejar l'aigua i el sucre en un cassó i posar-lo a bullir al foc. Deixar-lo bullir 2 minuts, retirar del foc i afegir el ron. Emborratxar les babes en aquest almíbar.

  • PAS 5

    A l'hora de servir, escorre-les i servir-les amb una bola de gelat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online