MADUIXES BORRATXES AMB GELAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MADUIXES BORRATXES AMB GELAT

  • PAS 1

    Liquar una mitja dotzena de maduixes. Bullir l'aigua amb el sucre, la pela de llimona, la vainilla i unes gotes de Cointreau i remenar.

  • PAS 2

    Quan estigui bastant reduit afegir el suc de maduixa i continuar bullint fins aconseguir un xarop dens i homogeni.

  • PAS 3

    Extraure la pela de la llimona i la beina de vainilla i barrejar les maduixes amb el xarop. Deixar-les resposar durnt una hora a la nevera.

  • PAS 4

    Passat aquets temps, treure-les de la nevera i deixar-les durant mitja hora perquè recuperin la temperatura ambient. Servir-les en un bol junt amb el gelat de vainilla.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online