PANNACOTTA AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS I CRUMBLE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PANNACOTTA AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS I CRUMBLE

  • PAS 1

    Per al crumble, fer una massa amb tots els ingredients i deixar-la resposar tota una nit. En una safata de forn, desfer la massa a trossetes i coure-la al forn uns 6 minuts a 180ºC.

  • PAS 2

    Per a la pannacotta, posar la gelatina en remull amb aigua freda. Escalfar la nata amb la vainilla i el sucre.

  • PAS 3

    Abans que comenci a bullir, afegir-hi la gelatina escorreguda i remenar bé. Colar.

  • PAS 4

    Posar en copes de cocktail i deixar refredar a la nevera. Per a la compota, barrejar tots els ingredients en un pot i deixar coure suaument uns 10 minuts. Refredar. Servir la pannacotta a la copa amb una mica de compota per sobre i el crumble escampat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online