PANNACOTTA AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS I CRUMBLE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PANNACOTTA AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS I CRUMBLE

  • PAS 1

    Per al crumble, fer una massa amb tots els ingredients i deixar reposar tota una nit. En una safata per al forn desfer la massa a trossets i coure al forn uns 6 minuts a 180ºC.

  • PAS 2

    Per a la pannacotta, posar la gelatina en remull d'aigua freda. Posar a escalfar la nata amb la vainilla i el sucre. Abans de que comenci a bullir afegir la gelatina escorreguda i remenar bé. Colar. Posar en copes de coctail i deixar refredar a la nevera. Per a la compota, barrejar tots els ingredients en un pot i deixar coure suaument uns 10 minuts. Deixar refredar. Servir la pannacotta a la copa, amb la compota per sobre i amb el crumble escampat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online