pastís de formatge

A Nova York s’han convertit en les postres estrella, però fa molts anys que gaudim dels pastissos de formatge. Són unes postres d’aquelles que et fan la boca aigua i que sempre venen de gust gaudir amb la família i els amics. Hi ha pastissos de formatge per a tots els gustos.Veure més...

  • > 60
  • Media

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    686kcal

  • Hidrats

    70.80g

  • Proteïnes

    21.41g

  • Greixos

    34.93g

  • Fibra

    1.21g

Com fer pastís de formatge

  • Tritura les galetes i barreja-les amb la mantega

    PAS 1

    Tritura les galetes i barreja-les amb la mantega fosa i 50 g de sucre fins a aconseguir una massa homogènia.

  • A continuació, estén la massa en un motlle antiadherent

    PAS 2

    A continuació, estén la massa en un motlle antiadherent de 30 cm de diàmetre, tant per la base com pels costats, fins a una alçada d’uns 2 cm. Deixa refredar a la nevera. Posa el formatge, la resta del sucre i la farina en un bol i bat lentament.

  • Afegeix a la barreja els ous un a un, batent a velocitat mitjana.

    PAS 3

    Afegeix a la barreja els ous un a un, batent a velocitat mitjana.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pastís de formatge

A Nova York s’han convertit en les postres estrella, però fa molts anys que gaudim dels pastissos de formatge. Són unes postres d’aquelles que et fan la boca aigua i que sempre venen de gust gaudir amb la família i els amics. Hi ha pastissos de formatge per a tots els gustos. N’hi ha més o menys complicats de fer, però l’encert està assegurat si segueixes la nostra recepta. A més, t’ho expliquem en vídeo perquè et quedi tot molt clar i no et perdis cap detall del procés d’elaboració. Res millor que unes postres com aquestes per tancar un dinar de luxe!

El formatge és la clau

Preparar un pastís de formatge no comporta massa dificultat. La veritat és que n’hi ha prou amb barrejar bé els ingredients i seguir els passos de la recepta perquè ens quedin unes postres delicioses. Però si hi ha alguna cosa en la que no podem equivocar-nos a l’hora de preparar-lo, és en l’elecció del formatge. El títol de pastís de formatge és molt genèric i sembla que puguem atrevir-nos amb tot. I malgrat que tots tenim els nostres gustos, hi ha alguns punts a tenir en compte:

  • Els matons, els formatges de nata i els de quallada són els millors per preparar aquests pastissos, ja que són suaus, cremosos i no massa forts.
  • El formatge de Burgos és ideal, per la seva textura una mica més densa i perquè no té llet desnatada, de manera que aprofitem molt més el seu potencial. A més, té força gust ‘a formatge’, que és, evidentment, el que esperem d’aquesta mena de pastissos.
  • Encara que podem recórrer a mètodes més tradicionals d’elaboració, si volem que el pastís de formatge ens quedi realment cremós, el millor és batre tots els ingredients en una batedora i durant una bona estona. Evitarem grumolls, especialment si el formatge és una mica dens.

Però a més del formatge, un altre dels punts clau del pastís de formatge és la seva base. Mentre que el pastís tradicional europeu està fet amb bescuit (al qual podem afegir ingredients com la xocolata o el suc de taronja o de llimona per donar-li el nostre toc personal), el pastís americà té galetes a la base. Pots comprar galetes al supermercat, triturar-les i preparar la massa o, millor encara, pots preparar les teves pròpies galetes a casa. Per exemple, pots utilitzar galetes salades. Amb elles, aconseguiràs un contrast de sabor molt sorprenent!

Qualsevol pastís queda excel·lent acompanyat d’una melmelada. En el cas d’aquest pastís de formatge, res millor que una melmelada de maduixes o de fruits del bosc. La combinació és estupenda, i el sabor, deliciós! Que vagi de gust!

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

N’hi ha més o menys complicats de fer, però l’encert està assegurat si segueixes la nostra recepta. A més, t’ho expliquem en vídeo perquè et quedi tot molt clar i no et perdis cap detall del procés d’elaboració. Res millor que unes postres com aquestes per tancar un dinar de luxe!

El formatge és la clau

Preparar un pastís de formatge no comporta massa dificultat. La veritat és que n’hi ha prou amb barrejar bé els ingredients i seguir els passos de la recepta perquè ens quedin unes postres delicioses. Però si hi ha alguna cosa en la que no podem equivocar-nos a l’hora de preparar-lo, és en l’elecció del formatge. El títol de pastís de formatge és molt genèric i sembla que puguem atrevir-nos amb tot. I malgrat que tots tenim els nostres gustos, hi ha alguns punts a tenir en compte:

  • Els matons, els formatges de nata i els de quallada són els millors per preparar aquests pastissos, ja que són suaus, cremosos i no massa forts.
  • El formatge de Burgos és ideal, per la seva textura una mica més densa i perquè no té llet desnatada, de manera que aprofitem molt més el seu potencial. A més, té força gust ‘a formatge’, que és, evidentment, el que esperem d’aquesta mena de pastissos.
  • Encara que podem recórrer a mètodes més tradicionals d’elaboració, si volem que el pastís de formatge ens quedi realment cremós, el millor és batre tots els ingredients en una batedora i durant una bona estona. Evitarem grumolls, especialment si el formatge és una mica dens.

Però a més del formatge, un altre dels punts clau del pastís de formatge és la seva base. Mentre que el pastís tradicional europeu està fet amb bescuit (al qual podem afegir ingredients com la xocolata o el suc de taronja o de llimona per donar-li el nostre toc personal), el pastís americà té galetes a la base. Pots comprar galetes al supermercat, triturar-les i preparar la massa o, millor encara, pots preparar les teves pròpies galetes a casa. Per exemple, pots utilitzar galetes salades. Amb elles, aconseguiràs un contrast de sabor molt sorprenent!

Qualsevol pastís queda excel·lent acompanyat d’una melmelada. En el cas d’aquest pastís de formatge, res millor que una melmelada de maduixes o de fruits del bosc. La combinació és estupenda, i el sabor, deliciós! Que vagi de gust!