Àspic de fruites

L’àspic és una preparació en fred i gelatinosa que se sol fer amb pernil, foie gras, mariscs, verdures i fins i tot fruites.

Precisament amb fruites (maduixes, pera i poma) és la recepta que t’oferim avui.

El toc "extra" de frescor el posa la menta. Anima’t,Veure més...

  • > 60
  • Fácil

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    200kcal

  • Hidrats

    41.15g

  • Proteïnes

    7.12g

  • Greixos

    0.39g

  • Fibra

    1.86g

Com fer Àspic de fruites

  • Prepara l’almívar de menta:

    PAS 1

    Prepara l’almívar de menta: posa a escalfar el sucre i l’aigua en un cassó. Quan arrenqui el bull, retira l’almívar que s’haurà format i submergeix-li la menta. Tapa-ho i deixa que faci la infusió.

  • Prepara la gelatina de taronja:

    PAS 2

    Prepara la gelatina de taronja: posa les fulles de gelatina en remull amb aigua freda. Cola l’almívar i, encara calent, afegeix-li la gelatina escorreguda. Dissol la barreja de la gelatina amb el suc de taronja i deixa que es posi tèbia.

  • Renta, pela i talla les fruites

    PAS 3

    Renta, pela i talla les fruites a daus de 0,5 cm de costat. Disposa una base de gelatina de taronja en un motlle. Afegeix-li unes fruites i deixa que el conjunt adquireixi consistència a la nevera. No posis el preparat al congelador, ja que cristal•litzaria i l’àspic quedaria opac.

  • PAS 4

    Mentre es refreda, mantingues la resta de la gelatina de taronja a temperatura ambient perquè no qualli.

  • PAS 5

    Quan la gelatina del recipient de la nevera s’hagi endurit, afegeix-li una mica més de gelatina i de fruites. Torna a deixar que prengui consistència. Repeteix l’operació fins que acabis la fruita i la gelatina.

  • PAS 6

    Desemmotlla l’àspic i serveix-lo fred.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Àspic de fruites

El truc: Com treure el cor a les pomes


Per treure el cor de les pomes pots utilitzar un estri específic per fer-ho que et facilitarà molt les coses. Si no en tens cap, un ganivet punxegut i allargat pot servir-te. Primer, renta i pela la poma. A continuació, introdueix el ganivet per la part inferior de la poma, deixant mig centímetre de distància de la punta negra. Fes el tall al voltant, perforant la poma de banda a banda, i empeny per retirar el cor.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

que és molt fàcil!

Inverteix en un bon motlle per aquesta i altres receptes. Si encara no saps si decantar-te per un motlle metàl·lic o per un de silicona, aquí et deixem un article que explica els pros i contres.