Àspic de fruites

L’àspic és una preparació en fred i gelatinosa que se sol fer amb pernil, foie gras, mariscs, verdures i fins i tot fruites.

Precisament amb fruites (maduixes, pera i poma) és la recepta que t’oferim avui.

El toc "extra" de frescor el posa la menta. Anima’t,Veure més...

  • > 60
  • Fácil

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    200kcal

  • Hidrats

    41.15g

  • Proteïnes

    7.12g

  • Greixos

    0.39g

  • Fibra

    1.86g

Com fer Àspic de fruites

  • Prepara l’almívar de menta:

    PAS 1

    Prepara l’almívar de menta: posa a escalfar el sucre i l’aigua en un cassó. Quan arrenqui el bull, retira l’almívar que s’haurà format i submergeix-li la menta. Tapa-ho i deixa que faci la infusió.

  • Prepara la gelatina de taronja:

    PAS 2

    Prepara la gelatina de taronja: posa les fulles de gelatina en remull amb aigua freda. Cola l’almívar i, encara calent, afegeix-li la gelatina escorreguda. Dissol la barreja de la gelatina amb el suc de taronja i deixa que es posi tèbia.

  • Renta, pela i talla les fruites

    PAS 3

    Renta, pela i talla les fruites a daus de 0,5 cm de costat. Disposa una base de gelatina de taronja en un motlle. Afegeix-li unes fruites i deixa que el conjunt adquireixi consistència a la nevera. No posis el preparat al congelador, ja que cristal•litzaria i l’àspic quedaria opac.

  • PAS 4

    Mentre es refreda, mantingues la resta de la gelatina de taronja a temperatura ambient perquè no qualli.

  • PAS 5

    Quan la gelatina del recipient de la nevera s’hagi endurit, afegeix-li una mica més de gelatina i de fruites. Torna a deixar que prengui consistència. Repeteix l’operació fins que acabis la fruita i la gelatina.

  • PAS 6

    Desemmotlla l’àspic i serveix-lo fred.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Àspic de fruites

El truc: Com treure el cor a les pomes


Per treure el cor de les pomes pots utilitzar un estri específic per fer-ho que et facilitarà molt les coses. Si no en tens cap, un ganivet punxegut i allargat pot servir-te. Primer, renta i pela la poma. A continuació, introdueix el ganivet per la part inferior de la poma, deixant mig centímetre de distància de la punta negra. Fes el tall al voltant, perforant la poma de banda a banda, i empeny per retirar el cor.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

que és molt fàcil!

Inverteix en un bon motlle per aquesta i altres receptes. Si encara no saps si decantar-te per un motlle metàl·lic o per un de silicona, aquí et deixem un article que explica els pros i contres.