AMANIDA DE PATATES I COLS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PATATES I COLS

  • PAS 1

    Pelar les patates i deixar-les en un bol amb aigua. Amb un buidador fer boletes i reservar-les en un bol amb aigua. Coure-les al vapor en un cistelles fins que estiguin tendres però senceres. Deixar-les refredar i salsejar amb 50 ml d'oli d'oliva, sal i julivert picat.

  • PAS 2

    Retirar els troncs gruixuts i blancs de les cols, rentar les fulles escollides i escórrer-les. Llavors, enrotllar dues o tres fulles juntes, aprentant-les bé, tallar-les en juliana de manera que formin fils llargs i fins. Barrejar bé les cols i reservar-les a la nevera. Afegir-hi les anelles de ceba, molt fines.

  • PAS 3

    Batre amb varilles 100 ml d'oli, suc de llimona, Avecrem Caldo de Pollastre i pebre. Afegir-hi la mostassa i el iogurt. Barrejar aquesta salsa amb les cols i remenar molt bé amb dues culleres. Posar-la en una safata plana amb le patates per sobre, en una pila central. Decorar amb un ou dur ben picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online