Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer AMANIDA DE PATATES I COLS
-
PAS 1
Pelar les patates i deixar-les en un bol amb aigua. Amb un buidador fer boletes i reservar-les en un bol amb aigua. Coure-les al vapor en un cistelles fins que estiguin tendres però senceres. Deixar-les refredar i salsejar amb 50 ml d'oli d'oliva, sal i julivert picat.
-
PAS 2
Retirar els troncs gruixuts i blancs de les cols, rentar les fulles escollides i escórrer-les. Llavors, enrotllar dues o tres fulles juntes, aprentant-les bé, tallar-les en juliana de manera que formin fils llargs i fins. Barrejar bé les cols i reservar-les a la nevera. Afegir-hi les anelles de ceba, molt fines.
-
PAS 3
Batre amb varilles 100 ml d'oli, suc de llimona, Avecrem Caldo de Pollastre i pebre. Afegir-hi la mostassa i el iogurt. Barrejar aquesta salsa amb les cols i remenar molt bé amb dues culleres. Posar-la en una safata plana amb le patates per sobre, en una pila central. Decorar amb un ou dur ben picat.