AMANIDA DE PATATES I COLS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PATATES I COLS

  • PAS 1

    Pelar les patates i deixar-les en un bol amb aigua. Amb un buidador fer boletes i reservar-les en un bol amb aigua. Coure-les al vapor en un cistelles fins que estiguin tendres però senceres. Deixar-les refredar i salsejar amb 50 ml d'oli d'oliva, sal i julivert picat.

  • PAS 2

    Retirar els troncs gruixuts i blancs de les cols, rentar les fulles escollides i escórrer-les. Llavors, enrotllar dues o tres fulles juntes, aprentant-les bé, tallar-les en juliana de manera que formin fils llargs i fins. Barrejar bé les cols i reservar-les a la nevera. Afegir-hi les anelles de ceba, molt fines.

  • PAS 3

    Batre amb varilles 100 ml d'oli, suc de llimona, Avecrem Caldo de Pollastre i pebre. Afegir-hi la mostassa i el iogurt. Barrejar aquesta salsa amb les cols i remenar molt bé amb dues culleres. Posar-la en una safata plana amb le patates per sobre, en una pila central. Decorar amb un ou dur ben picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online