Patates a la importància

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer Patates a la importància

  • PAS 1

    Pica la ceba i els alls i posa’ls al foc en una cassola amb una mica d’oli; quan es comencin a daurar, afegeix lentament la farina i torra-la una mica sense deixar de remenar; quan es comenci a enfosquir la farina, aboca-hi lentament el Caldo de Pollo Gallina Blanca calent, porta-ho a ebullició remenant constantment, retira del foc i reserva.

  • PAS 2

    Pela i talla les patates a rodanxes no massa fines, salpebra-les i passa-les per farina i ou batut; fregeix-les en una paella amb oli calent abundant fins que estiguin lleugerament daurades, retira-les amb l’ajuda d’una escumadora i passa-les a la cassola amb la salsa reservada; afegeix el safrà i els dauets de pernil, rectifica de sal i torna a posar al foc, coent suaument uns 10 minuts; serveix ben calent amb una mica de julivert empolsinat per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online