XAI FARCIT

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XAI FARCIT

  • PAS 1

    Picar els ingredients del farciment, barrejar-los bé i farcir la cuixa de xai. Condimentar-la amb Avecrem Caldo de Carn i pebre i lligar-la amb compte mantenint la forma original. Posar la cu¡xa en una cassola amb oli i daurar-la pels dos costats.

  • PAS 2

    Afegir-hi el sofregit de ceba i l'all, ruixar amb el xerès, condimentar amb Avecrem Caldo de Carne i tapar la cassola. Deixar coure lentament uns 45 minuts. Si cal, afegir-hi una mica d'aigua a mitja cocció.

  • PAS 3

    Escampar-hi per sobre el julivert picat i servir calent. Acompanyar amb una guarnició de verdures bullides o al vapor i saltades amb mantega.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online