RODÓ DE VEDELLA FARCIT AL FORN

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer RODÓ DE VEDELLA FARCIT AL FORN

  • PAS 1

    Tallar a dauets petits tots els ingredients del rodó i posar-los al punt de sal. Farcir el rodó, tallat adequadament, i lligar-lo. Salpebrar-lo i posar-hi una mica de nou moscada.

  • PAS 2

    Posar una cassola al foc amb oli. Afegir-hi la carn, els alls, les cebes i la pastanaga pelades i tallades a trossos regulars.

  • PAS 3

    Deixar rostir la carn per tots costats. Quan comenci a estar ben daurada per sobre, ruixar-la amb el brandy i deixar evaporar l'alcohol .Cobrir d'aigua fins la meitat i afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal.

  • PAS 4

    Seguir la cocció al forn a 200ºC durant uns 40 minuts. Donar la volta a la peça a mitja cocció, Quan la carn estigui ben cuinada retirar del foc i reservar la carn.

  • PAS 5

    Quan el suc estigui fred triturar-lo i reduir-lo a textura de salsa si calgués.

  • PAS 6

    Tallar la carn en fred a llenques i cobrir-les amb la salsa. En aquest punt es pot servir en fred o tornar a escalfar. Es pot servir amb un puré de patates.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online