Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer LLOM DE PORC FARCIT DE PERNIL I OU
-
PAS 1
Posar els ous a coure. Mentres, salpebrar el llom pels dos costats. Afegir-hi el pernil serrà tallat a llenques. Si volem que els ous quedin centrats, posar-los al principi de l'enrotllat.
-
PAS 2
Enrotllar el llom i lligar-lo amb fil de Bramant. En una paella, posar les 6 cullerades d'oli i daurar-hi el llom per tots els costats. Reservar la carn dins la paella.
-
PAS 3
Pelar i tallar la ceba i els alls i posar-los a sofregir en una paella amb les 10 cullerades d'oli d'oliva. Afegir-hi la sal i la fulla de llorer. Sofregir durant 20 minuts i reservar. Treure la fulla de llorer.
-
PAS 4
Posar la carn en una safata per al forn junt amb la salsa feta amb la ceba i l'all triturats, el vi i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Coure a 160ºC-170ºC durant una hora a dant i a baix. Passada 1/2 hora donar-li la volta. Mentre el llom es va coent, preparar la guarnició.
-
PAS 5
Pelar les pastanagues i tallar-les a rodanxes fines. En una paella, posar les 8 cullerades d'oli i afegir-hi les pastanagues junt amb l'all i els pèsols. Saltar durant 1 minut a foc fort, abaixar el foc i afegir-hi el vi blanc. Deixar evaporar l'alcohol.
-
PAS 6
Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar coure fins que les pastanagues estiguin tendres. Rectificar de sal si calgués. Quan la carn estigui del tot freda, tallar el fil i tallar la carn a rodanxes. Emplatar les rodanxes junt amb la salsa i la guarnició.