Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
Com fer LLOM DE PORC FARCIT DE POMES
-
PAS 1
Encendre el forn i preescalfar-lo a 200°.
-
PAS 2
Pelar la poma i fer-ne talls de la mateixa mida. Posar una cullerada de mantega en una paella i coure-la fins que estigui tendre però desfeta. Reservar.
-
PAS 3
Obrir el llom de porc per la meitat al llarg. Es pot demanar al carnisser que ho faci en el moment de comprar la carn.
-
PAS 4
Salpebrar i cobrir tot el llom obert amb les llenques de bacon. En un dels extrems posar una filera de prunes i la poma cuita.
-
PAS 5
Enrotllar de manera que la fruita quedi a dins.
-
PAS 6
Lligar molt bé amb fil de cuina. Reservar. Posar a escalfar una paella amb força oli d'oliva. Daurar el rotlle de llom de porc per tots costats. Abocar el vi a sobre de la paella calenta i rascar el fons de la paella amb una cullera de fusta.
-
PAS 7
Quan l'alcohol s'hagi evaporat passar la carn i els líquids de cocció a una safata de forn. Tapar amb paper d'alumini i posar al forn durant 25 minuts aproximadament.
-
PAS 8
Controlar que la carn no s'assequi durant la cocció i, si calgués, afegir-hi 1/4 de tassa de Caldo de Pollo Gallina Blanca perquè no es quedi sense suc. Retirar el paper 5 minuts abans de treure del forn.
-
PAS 9
Deixar reposar almenys 1 hora abans de tallar. Treure els fils i tallar-los a porcions d'1,5 cm aproximadament.
-
PAS 10
Servir decorat amb branques de romaní fresc o una altra herba a escollir i rodanxes d'aranja rosa.