Filet de porc al pebre

Aquest filet de porc al pebre que ha compartit amb nosaltres Gabioleta és un segon plat que podrem preparar per a un dinar en família o per als nostres convidats.

Per fer-ho, necessitarem filets de porc, aigua,Veure més...

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    642kcal

  • Hidrats

    69.18g

  • Proteïnes

    32.45g

  • Greixos

    25.68g

  • Fibra

    2.36g

Com fer Filet de porc al pebre

  • PAS 1

    Neteja bé la carn, traient tot el greix blanc amb l’ajuda d’un bon ganivet. Un cop els filets estan nets, talla’ls en medallons (de dos dits de gruix, aproximadament).

  • PAS 2

    Per preparar l’arròs, pela i pica bé els grans d’all i sofregeix-los en una paella gran. Un cop estan daurats, afegeix l’arròs, remena una mica i afegeix l’aigua.

  • PAS 3

    Condimenta amb sal i pebre negre i deixa-ho coure sense moure fins que s’evapori l’aigua i l’arròs estigui a punt. En una altra paella, col•loca un raig generós d’oli. Quan està ben calent, introdueix els medallons de carn amb el foc entre mig i fort. Un cop daurat d’un costat, dóna-li el tomb perquè es cogui l’altra banda, i quan està a punt condimenta amb sal i pebre, retira de la paella i tapa-ho perquè conservi l’escalfor.

  • PAS 4

    A la paella on hem cuinat els filets, anem a preparar la salsa. Per fer-ho, posa-hi la nata (que es barrejarà amb el suc de la carn i l’oli). Deixa-la reduir mentre piques en un morter alguns grans de pebre verd. Afegeixi-hi el pebre mòlt, el whisky i deixa-ho reduir una mica. Per presentar els plats, col•loca el filet i una porció d’arròs, i després aboca-hi la salsa per sobre.

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Filet de porc al pebre

Aquest filet de porc al pebre que ha compartit amb nosaltres Gabioleta és un segon plat que podrem preparar per a un dinar en família o per als nostres convidats.

Per fer-ho, necessitarem filets de porc, aigua, arròs, pebre, sal, oli d’oliva, whisky, nata líquida i alls. Així podrem tenir a punt un filet de porc al pebre boníssim per compartir amb els nostres.

El filet de porc és una de les parts més sucoses de l’animal, i per això forma part de moltes receptes de cuina. Podem preparar-lo de moltes maneres i acompanyar-lo amb tota mena de salses per a carn, que el faran més saborós i sucós. És una excel·lent manera de menjar carn i beneficiar-nos de l’aportació de proteïnes, indispensables per al bon funcionament del nostre organisme.

Truco destacado de la receta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online

arròs, pebre, sal, oli d’oliva, whisky, nata líquida i alls. Així podrem tenir a punt un filet de porc al pebre boníssim per compartir amb els nostres.

El filet de porc és una de les parts més sucoses de l’animal, i per això forma part de moltes receptes de cuina. Podem preparar-lo de moltes maneres i acompanyar-lo amb tota mena de salses per a carn, que el faran més saborós i sucós. És una excel·lent manera de menjar carn i beneficiar-nos de l’aportació de proteïnes, indispensables per al bon funcionament del nostre organisme.