PIT DE GALL DINDI FARCIT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PIT DE GALL DINDI FARCIT

  • PAS 1

    Fer un tall profund als pits de gall dindi per a posar-hi les prunes, prèviament rentades, a dins. Ofegar-les en una mica d'oli i condimentar-les amb pebre blanc i Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, abocar-hi el conyac i deixar evaporar. Afegir-hi les pomes pelades i sense el cor, però senceres. Deixar coure tapat a foc mig durant uns 20 minuts. Si cal, afegir-hi una mica d'aigua i caldo perquè no s'assequin. Retirar del foc, triturar la salsa i deixar refredar els pits per a poder-los tallar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online