MANDONGUILLES DE GALL DINDI AMB TOMÀQUET I MENTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MANDONGUILLES DE GALL DINDI AMB TOMÀQUET I MENTA

  • PAS 1

    Fer la massa de les mandonguilles amb la carn de gall dindi picada, la ceba tendra, sal, pebre negre acabat de moldre, un ou, pa ratllat i una mica d'Averem Ajo y Perejil Granulado. Barrejar-ho tot bé fins obtenir una massa homogènia. Fer les mandonguilles i fregir-les amb oli d'oliva. Escórrer-les a sobre de paper absorvent.

  • PAS 2

    En una cassola posar el Tomate Frito Gallina Blanca i escalfar a foc suau perquè no s'enganxi. Afegir-hi el vaset de Manzanilla, l'orenga i deixar que cogui una mica. Afegir-hi les mandonguilles i la menta i deixarcoure tapades a foc molt lent uns 15 minuts. Servir ben calentes amb verdures al vapor o unes patates fregides.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online