LLIBRETS DE GALL DINDI I FORMATGE AMB PATATES FREGIDES I TOMÀQUETS CHERRY

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLIBRETS DE GALL DINDI I FORMATGE AMB PATATES FREGIDES I TOMÀQUETS CHERRY

  • PAS 1

    Untar cada filet de gall dindi ja salpebrat amb formatge untable. Posar-hi a sobre una llenca de pernil serrà, tancar cada filet comprimint-lo lleugerament amb les mans per a evitar que surti el farcmient.

  • PAS 2

    Passar cada filet per la farina, sacsejant una mica per a eliminar l'excés de farina, passar-lo per l'ou, batut amb l'Avecrem Caldo de Pollo, i llavors pel pa ratllat. Pressionar una altra vegada amb les mans per a compactar l'arrebossat.

  • PAS 3

    Fregir en una paella amb oli d'oliva (sense que arribi a fumejar perquè no es cremi), a foc mig, fins que estiguin daurats per ambdós costats.

  • PAS 4

    Retirar i deixar un instant a sobre d'un paper de cuina absorvent. Servir acompanyat d'unes patates fregides tallades a tires molt fines (poden ser congelades), i acabar el plat amb una amanida de tomàquets Cherry amanits amb oli d'oliva, sal i un pessic d'orenga.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online