Ingredients
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Com fer LLIBRETS DE GALL DINDI I FORMATGE AMB PATATES FREGIDES I TOMÀQUETS CHERRY
-
PAS 1
Untar cada filet de gall dindi ja salpebrat amb formatge untable. Posar-hi a sobre una llenca de pernil serrà, tancar cada filet comprimint-lo lleugerament amb les mans per a evitar que surti el farcmient.
-
PAS 2
Passar cada filet per la farina, sacsejant una mica per a eliminar l'excés de farina, passar-lo per l'ou, batut amb l'Avecrem Caldo de Pollo, i llavors pel pa ratllat. Pressionar una altra vegada amb les mans per a compactar l'arrebossat.
-
PAS 3
Fregir en una paella amb oli d'oliva (sense que arribi a fumejar perquè no es cremi), a foc mig, fins que estiguin daurats per ambdós costats.
-
PAS 4
Retirar i deixar un instant a sobre d'un paper de cuina absorvent. Servir acompanyat d'unes patates fregides tallades a tires molt fines (poden ser congelades), i acabar el plat amb una amanida de tomàquets Cherry amanits amb oli d'oliva, sal i un pessic d'orenga.