PIZZA D'ALBERGÍNIA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PIZZA D'ALBERGÍNIA

  • PAS 1

    Tallar la ceba en juliana i l'albergínia, un cop rentada i pelada, a trossets. Reservar-les.

  • PAS 2

    En una paella amb una mica d'oli abocar la ceba. Quan estigui una mica feta afegir-hi l'albergínia. Donar-li unes voltes i deixar que es vagi fent a foc baix-mig.

  • PAS 3

    Mentres, tallar les llenques de pernil dolç a trossets.

  • PAS 4

    Quan la ceba i l'albergínia estiguin ja cuites, treule l'excés d'oli, abocar-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, el formatge fresc per a untar i els trossets de pernil dolç. Remenar i barrejar bé. Reservar.

  • PAS 5

    A la base de la pizza, posar una mica de salsa de tomàquet, les 6 llenques de formatge ben repartides i a sobre abocar-hi la barreja anterior. Escampar-hi per sobre el formatge ratllat i l'orenga. Gratinar i servir calenta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online