Amanida de sardines de la costa amb raïm

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Amanida de sardines de la costa amb raïm

  • PAS 1

    Posar una capa de sal d'un dit de gruix, en un plat, les sardines damunt i cobrir amb una altra capa de sal. Deixar a la nevera de 4 a 5 dies en funció de la mida de les sardines.

  • PAS 2

    Pelar el tomàquet, retirar les llavors i tallar-lo a daus. Pelar 6 grans de raïm per persona. Preparar una barreja d'amanides per amanir en un bol gran.

  • PAS 3

    Filetejar les sardines y pelarles. Dessalar-les un moment en un bol amb aigua i assecar-les. Preparar una vinagreta generosa d'oli, vinagre i pebre i un pessic d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal.

  • PAS 4

    Afegir el tomàquet i el raïm a l'amanida, amanir amb la vinagreta i posar damunt els filets de sardina. Barrejar bé i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online