SARDINES EN ESCABETX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SARDINES EN ESCABETX

  • 1

    PAS 1

    Netejar les sardines de cap, espines i tripa. Rentar-les ràpidament a sota l'aixeta i deixar-les escórrer. Abocar un rajolí d'oli en una paella, escalfar-lo i quan comenci a fumejar posar-hi les sardines. Fregir-les, donant-los la volta a mitja cocció, fins que estiguin daurades. Retirar-les i deixar-les escórrer en un plat folrat amb paper absorvent. Col.locar les sardines fregides en una cassola de fang fonda o una safata de porcellana.

  • 2

    PAS 2

    Afegir més oli al mateix oli de fregir les sardines, escalfar-lo a foc mig i afegir-hi els grans d'all. Quan comencin a daurar-se afegir a la cassola el llorer, la farigola, l'orenga i el romaní i, tot seguit, el pebre vermell, remenant de seguida perquè no es cremi. Afegir-hi un rajolí de vinagre, una pastilla d'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el pebre en gra. Abocar aquesta salsa per sobre de les sardines, deixar-la refredar i guardar-les a la nevera.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online