TRUITA EN ESCABETX SUAU

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer TRUITA EN ESCABETX SUAU

  • PAS 1

    Netejar, rentar, salar, enfarinar i fregir les truites en una paella. Daurar mitja cabeça d'alls pelats i tallats a làmines en una paella. Tallar les cebes a quarts, axafar la meitat de la cabeça d'alls amb pell, posar a la cassola de fang junt amb els grans de pebre, les fulles de llorer i un vas d'oli. Quan comenci a daurar-se afegir-hi les truites, el vi blanc, el Caldo de Pescado Gallina Blanca i el vinagre. Deixar 5 minuts més i posar les làmines d'all per sobre les truites.

  • PAS 2

    MARIDATGE: A aquest plat este plato li senta molt bé un vi blanc tipus verdejo de Valladolid.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online