TRUITA EN ESCABETX SUAU

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer TRUITA EN ESCABETX SUAU

  • PAS 1

    Netejar, rentar, salar, enfarinar i fregir les truites en una paella. Daurar mitja cabeça d'alls pelats i tallats a làmines en una paella. Tallar les cebes a quarts, axafar la meitat de la cabeça d'alls amb pell, posar a la cassola de fang junt amb els grans de pebre, les fulles de llorer i un vas d'oli. Quan comenci a daurar-se afegir-hi les truites, el vi blanc, el Caldo de Pescado Gallina Blanca i el vinagre. Deixar 5 minuts més i posar les làmines d'all per sobre les truites.

  • PAS 2

    MARIDATGE: A aquest plat este plato li senta molt bé un vi blanc tipus verdejo de Valladolid.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online