Bacallà en escabetx amb rovellons

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Bacallà en escabetx amb rovellons

  • PAS 1

    Netejar els rovellons, retirar-los el tronc i verificar que no estiguin malmesos. Pelar la ceba i tallar a la juliana. Reduir el vinagre fins a una quarta part i reservar.

  • PAS 2

    Saltejar els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan els bolets comencin a suar, afegir el vinagre reduit i deixar coure uns minuts a foc fort. Baixar el foc i afegir l'oli d'oliva. Deixar confitar molt suaument durant uns 12 minuts.

  • PAS 3

    Coure el bacallà per la part de la pell en una paella antiadherent amb un rajolí d'oli i acabar la cocció confitant-ho amb els bolets.

  • PAS 4

    Emplatar el bacallà amb els bolets i l'escabetx emulsionat (batent-lo amb unes varetes).

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online