BACALLÀ AMB ROVELLONS I PINYONS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer BACALLÀ AMB ROVELLONS I PINYONS

  • PAS 1

    Ofegar el sofregit d'hortalisses a trossos junt amb l'all picat. Afegir-hi la picada de pinyons i abocar-hi el vi. Deixar-lo evaporar uns minuts.

  • PAS 2

    Escórrer i ofegar els rovellons en una paella sense oli i barrejar-los amb les verdures. Afegir-hi el tomàquet fregit a trossos i un pessic de pebre. Deixar coure uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Fregir el bacallà lleugerament en una paella amb una mica d'oli. Abocar-hi el sofregit i coure-ho tot junts uns 5 minuts. Decorar-ho amb julivert i servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online