ALETES DE POLLASTRE AMB PINYONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALETES DE POLLASTRE AMB PINYONS

  • PAS 1

    Pelar els alls tendres i aixafar-los en el morter. Afegir-hi el pebre vermell dolç, força julivert picat i 2 cullerades d'oli. Barrejar-ho bé i regar les aletes amb aquesta barreja. Deixar-les macerar 30 minuts.

  • PAS 2

    Escalfar un fons d'oli en una paella fonda i afegir-hi les aletes amb la marinada. Fregir-les fins que estiguin daurades per totes bandes. Condimentar-les amb Avecrem Pollastre i regar-les amb el vi blanc, deixar-lo evaporar i retirar.

  • PAS 3

    Torrar els pinyons en una paella sense gens de greix fins que estiguin una mica torrats, retirar-los i escampar-los per sobre les aletes abans de servir-les.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online