POLLASTRE AMB PANSES I PINYONS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE AMB PANSES I PINYONS

  • PAS 1

    Picar la ceba i posar-la al fons de l'olla a pressió amb una mica d'oli. Posar-hi el pollastre a sobre barrejat amb els pinyons, les panses, les prunes i l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat.

  • PAS 2

    Condimentar amb pebre i nou moscada, tancar l'olla i posar-la al foc. Si és una olla súper ràpida comptar 4 minuts. Si és una olla tradicional seran 10 minuts. Destapar l'olla, donar la volta als trossos de pollastre i coure uns minuts més amb l'olla destapada perquè agafi color.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online