CALDEIRADA DE SARDINES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALDEIRADA DE SARDINES

  • PAS 1

    Eliminar l'espina central de les sardines i rentar-les sota un raig d'aigua freda. Deixar-les assecar a sobre d'un paper de cuina condimentant-les amb Avecrem Peix. Pelar les patates i els tomàquets i partir-los a rodanxes d'un centímetre. Pelar les cebes i tallar-les a rodanxes fines fer el mateix amb el pebrot. Finalment, laminar els alls i picar el julivert.

  • PAS 2

    Ponsar una cassola baixa i ampla amb tapa al foc amb l'oli i afegir-hi les cebes. Deixar-les daurar 2 minuts remenant-la cassola. Col.locar en capes superposades les patates, els pebrots, els tomàquets, l'all i el llorer. Condimentar amb sal i sucre, afegir-hi els grans de pebre i el julivert picat. Tapar i deixar 10 minuts que deixi anar tota l'aigua.

  • PAS 3

    Cobrir amb les sardines molt enganxades les unes amb les altres i regar amb el vi. Tapar un altre cop la cassola i deixar a foc baix durant 30 minuts aproximadament. Els ingredients han d'estar ben cuits però sense que el peix es desfaci. Recitificar de sal abans de servir el plat. Convé deixar-lo reposar mitja hora abans peqruè el guisat agafi bon sabor. L'ideal és preparar aquest plat en una marmita amb la que el poguem serir directament a taula per tal que els ingredients no es desfacin en el moment de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online