Lassanya de seitons i pisto amb amanida i vinagreta de iogurt

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tallarines a la Parmesana

Com fer Lassanya de seitons i pisto amb amanida i vinagreta de iogurt

  • PAS 1

    Pels seitons: posar un cassó al foc l'aigua, el vinagre i la sal fins que comenci a bullir. Retirar i deixar refredar. Netejar els seitons sota l'aixeta i retirar l'espina. Introduir a la marinada unes 12 hores a la nevera.

  • PAS 2

    Pel pisto: tallar les verdures a quadrats petits i saltejar-les en una paella per separat amb un rajolí d'oli. Barrejar-les totes en un bol i, un cop fredes, afegir la mayonesa i el julivert i barrejar.

  • PAS 3

    Bullir la pasta en aigua abundant salada durant uns 3 minuts. Refredar en aigua freda i gel i extendre-la damunt del paper de cuina.

  • PAS 4

    Per a la vinagreta: posar 4 cullerades de iogurt, 3 cullerades d'oli, una de vinagre i tres cebetes picades en un bol. Barrejar.

  • PAS 5

    Muntar la lassanya amb una base de pasta, una de pisto i una de seitons. Repetir l'operació acabant amb els seitons. Amanir l'enciam i les herbes amb oli, sal i vinagre i decorar el plat. Acabar amb la vinagreta de iogurt.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online