Ingredients
Com fer LASANYA RÀPIDA DE PEIX
-
PAS 1
Hidratar les plaques de Lasanya Fàcil El Pavo com s'indica a l'envàs.
-
PAS 2
Mentrestant, condimentar el lluç i ofegar amb la meitat de la mantega. Retirar del foc i esmicolar-lo.
-
PAS 3
Ofegar la ceba amb la resta de la mantega durant 10 minuts. Afegir-hi el lluç, les gambes i la nata, i deixar que redueixi. Remenar i reservar.
-
PAS 4
Preparar Mi Salsa Bechamel Gallina Blanca seguint les indicacions del sobre, incorporar una quarta part de la mateixa al peix i remenar tot junt.
-
PAS 5
Muntar la lasanya en una safata alternant una placa de Lasanya Fàcil El Pavo i una de farciment. Posar en una safata per a forn i cobrir amb la resta de la Mi Salsa Beixamel Gallina Blanca. Escampar-hi parmesà i gratinar durant 6 minuts al forn preescalfat a 200ºC abans de servir.