LASANYA RÀPIDA DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer LASANYA RÀPIDA DE PEIX

  • PAS 1

    Hidratar les plaques de Lasanya Fàcil El Pavo com s'indica a l'envàs.

  • PAS 2

    Mentrestant, condimentar el lluç i ofegar amb la meitat de la mantega. Retirar del foc i esmicolar-lo.

  • PAS 3

    Ofegar la ceba amb la resta de la mantega durant 10 minuts. Afegir-hi el lluç, les gambes i la nata, i deixar que redueixi. Remenar i reservar.

  • PAS 4

    Preparar Mi Salsa Bechamel Gallina Blanca seguint les indicacions del sobre, incorporar una quarta part de la mateixa al peix i remenar tot junt.

  • PAS 5

    Muntar la lasanya en una safata alternant una placa de Lasanya Fàcil El Pavo i una de farciment. Posar en una safata per a forn i cobrir amb la resta de la Mi Salsa Beixamel Gallina Blanca. Escampar-hi parmesà i gratinar durant 6 minuts al forn preescalfat a 200ºC abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online