SARSUELA DE PEIX

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SARSUELA DE PEIX

  • PAS 1

    Escalfar una paella amb 3 cullerades d'oli. Daurar-hi els alls i les avellanes^i afegir-hi el safrà. Retirar-ho i picar-ho. Afegir-hi el jullivert i una mica d'aigua freda.

  • PAS 2

    Obrir els musclos al vapor, colar el caldo i reservar-lo. Salpebrar i enfarinar els calamars i el rap i fregir-los en una paella amb oli. Afegir-hi els llagostins, els musclos i les cloïsses. Flambejar amb el Cointreau.

  • PAS 3

    Afegir-hi el tomàquet fregit, la picada, el caldo reservat dels musclos prèviament colat, el Caldo de Pescado Gallina Blanca calent i la xocolata ratllada. Salpebrar-ho al gust i coure-ho a foc suau 5 minuts. Retirar-ho del foc, escampar-hi per sobre el julivert picat ben fi, deixar-ho resposar 10 minuts tapat i servir ben calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online