CUIXES DE POLLASTRE SUCOSES DE DISSABTE

  • > 60
  • Fácil
  • 2

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CUIXES DE POLLASTRE SUCOSES DE DISSABTE

  • PAS 1

    Exprémer la llimona i abocar el suc en un bol.

  • PAS 2

    Afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada, pebre blanc, farigola i dues culleradetes d'oli. Remenar bé.

  • PAS 3

    Posar dins el bol les cuixes de pollastre i deixar-les macerar primer per un costat 15 minuts i després per l'altre 15 minuts més, és a dir 30 minuts en total. Si es vol més sabor es poden deixar 40 o 50 minuts.

  • PAS 4

    Tallar en juliana la ceba fresca (No ceba tendra. També es pot fer servir una ceba normal), el bacon a tires fines i la pastanaga a rodanxes (després de netejar-la, pelar-la i eliminar-ne les puntes).

  • PAS 5

    En una cassola amb la resta d'oli, sofregir durant 6-8 minuts aquests ingredients (ceba, pastanaga i bacon) a foc lent-mig.

  • PAS 6

    Afegir-hi les cuixes de pollastre amb el líquid de la maceració i daurar-les durant 8-10 minuts.

  • PAS 7

    Tapar i coure a foc lent aproximadament durant 15 minuts (cal anar vigilant).

  • PAS 8

    Passat aquest temps, donar la volta a les cuixes i fer-les per l'altre costat uns 15 minuts més.

  • PAS 9

    Mirar que la salsa no s'hagi reduït del tot (n´ha de quedar) i deixar uns minuts més si calgués.

  • PAS 10

    Servir ben calentes, repartint la salsa per sobre.

  • PAS 11

    Es poden acompanyar d'arròs blanc o patates rostides amb pell (com les de la recepta "Patates amb pell al microones"). Si es fa el dia abans tindrà encara més bon gust.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online