Mussaka

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer Mussaka

  • PAS 1

    Tallar les albergínies en làmines, condimentar amb sal i deixar-les en un colador perquè deixin anar la nicotina. Rentar-les, assecar-les i fregir-les lleugerament en oli. Fregir la carn picada. Quan estigui daurada, condimentar amb Avecrem Caldo de Carne, abocar el vi i deixar que s'evapori. Afegir el Tomate Frito Gallina Blanca i coure durant uns minuts, retirar del foc i incorporar els rovells.

  • PAS 2

    Preparar Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. Posar en una font de forn capes alternades de rodanxes d'albergínia, carn i beixamel. Finalitzar amb una capa de beixamel. Espolvorejar amb formatge ratllat i coure a foc mig, uns 20 minuts. Gratinar si és necessari.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online