PÈSOLS FRESCOS OFEGATS AMB MENTA EN TEMPURA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer PÈSOLS FRESCOS OFEGATS AMB MENTA EN TEMPURA

  • PAS 1

    Elaborar un sofregit amb les cebes, l'all i l'os de pernil. Afegir-hi els pèsols, donar-li unes voltes, afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar bullir uns 15 minuts, fins que quedi un conjunt melós. Al final afegir-hi el botifarró i la cansalada i deixar coure una estona més perquè s'uneixin els sabors.

  • PAS 2

    Per a la tempura unir tots els ingredients amb l'aigua gairebé gelada. La quantitat de farina ha de ser la suficient per a fer una massa una mica espessa, que quedi enganxada a les fulles de menta en submergir-les en ella.

  • PAS 3

    Passar les fulles de menta per la tempura i fregir-les en oli calent (a uns 170ºC) i abundant.

  • PAS 4

    Servir els pèsols amb el seu suc en un plat fons i decorar amb les fulles de menta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online