MANDONGUILLES ESTOFADES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Crema de Champiñones

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Crema de Champiñones

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MANDONGUILLES ESTOFADES

  • PAS 1

    Barrejar les dues carns i afegir-hi l'ou, l'Avecrem All i Jullivert, la llesca de pa amb llet escorreguda i fer mandonguilles amb l'ajuda d'una mica de pa ratllat. Reservar-les.

  • PAS 2

    Barrejar les dues carns i afegir-hi l'ou, l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado, la llesca de pa amb llet escorreguda i fer mandonguilles amb l'ajuda d'una mica de pa ratllat. Reservar-les.

  • PAS 3

    Ofegar el sofregit de ceba en una mica d'oli i afegir-hi la crema de Xampinyons Gallina Blanca deixatada en el Caldo de Verdures. Deixar-ho coure uns 5 minuts perquè espessi.

  • PAS 4

    Ofegar el sofregit de ceba en una mica d'oli i afegir-hi la Crema de Champiñones Gallina Blanca deixatada en el Caldo Casero de Verduras. Deixar-ho coure uns 5 minuts perquè espessi.

  • PAS 5

    Afegir-hi les mandonguilles directament (sense fregir) i deixar-les coure uns 10-12 minuts. servir-les amb pèsols i arròs blanc o ambdós acompanyaments per a poder triar.

  • PAS 6

    Afegir-hi les mandonguilles directament (sense fregir) i deixar-les coure uns 10-12 minuts.

  • PAS 7

    Servir-les amb pèsols i arròs blanc o ambdós acompanyaments per a poder triar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online