GALTES DE VEDELLA ESTOFADES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer GALTES DE VEDELLA ESTOFADES

  • PAS 1

    Netejar les galtes d'òssos i nervis que tinguin; daurar-les en oli d'oliva amb sal i pebre, escórrer-les i reservar-les.

  • PAS 2

    Netejar les verdures, rentar-les i escórrer-les, tallar-les a trossos i ofegar-les en el mateix oli de les galtes fins que es daurin. Afegir-hi llavors les galtes, el pebre, els claus, la canyella, els pinyons i les herbes aromàtiques. Ofegar-lo tot i regar amb el Caldo de Carne Gallina Blanca i el brandy, flambejar i afegir-hi el vi negre.

  • PAS 3

    Coure fins que les galtes estiguin ben tendres. Retirar-les i posar-les en una safata fonda, colar la salsa per un colador xinès, apretat amb força per aprofitar al màxim el suc. Coure la salsa una altra vegada junt amb les galtes ja tallades a trossos grans, durant 10 minuts més.

  • PAS 4

    Ofegar els alls tallats a làmines en una paella amb una mica d'oli i afegir-los a la cassola junt amb les galtes, continuar la cocció 2 minuts més i servir amb un puré de patates.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online