MONGETES ESTOFADES AMB PERNIL

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

Com fer MONGETES ESTOFADES AMB PERNIL

  • PAS 1

    Posar les mongetes en remull la nit anterior. Al matí posar-les a l'olla exprés amb aigua fins a cobrir-les, una ceba i l'os de pernil. Quan comenci a sortir vapor o a pitar, comptar 15 minuts i apagar. En una paella sofregir el pebrot vermell tallat a trossets, afegir-hi la xistorra tallada també a trossets, el botifarró i els trossets de pernil. Quan estigui tot sofregit afegir-hi el pebre vermell i apagar. Obrir l'olla exprés i abocar-hi el sofregit de la paella. Encendre el foc i deixar-hi l'olla 10 minuts més.

  • PAS 2

    Apagar el foc, treure la ceba que hi ha dins, tallar-la a trossets i repartir-la. És un deliciós plat d'hivern.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online