Mongetes estofades amb bolets i mero

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Mongetes estofades amb bolets i mero

  • PAS 1

    Posar les mongetes en remull durant unes 12 hores. Retirar de l'aigua, posar-les de nou i bullir amb una mica de sal. S'han de coure molt lentament. Quan estiguin cuites, deixar-les refredar sense retirar-les del caldo.

  • PAS 2

    Netejar el mero, tallar-lo a porcions salpebrar i passar per la farina. Col·locar els trossos en una cassola amb un raig d'oli. Afegir a la cassola la ceba a rodanxes, el tomàquet tallar a trossos, el vi blanc, un rajolí d'aigua i la 1/2 pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Afegir també els alls tallats a làmines i el llorer. Deixar coure lentament uns minuts i apagar el foc.

  • PAS 3

    Netejar els bolets, donar-los un bull, escórre'ls i saltejar-los a la paella amb una mica de sal. Afegir les Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca i introduir-ho tot a la cassola.

  • PAS 4

    Escórrer les mongetes i reservar-ne el suc. Afegir-les a la cassola amb una mica del suc si és necessari. Deixar coure uns minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online