Pop amb carbassa i coll de porc curat

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Pop amb carbassa i coll de porc curat

  • PAS 1

    Congelar el pop i tornar a descongelar per trencar les seves fibres i fer-lo més tendre. Coure'l en aigua bullint uns 45 minuts. Quan estigui tendre, reservar.

  • PAS 2

    Introduir la carn de coll de porc en aigua amb l' Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i portar a ebullició, on la tindrem, a foc lent, entre 3 i 3 hores i mitja, fins que quedi tova. Retirar del caldo i deixar reposar a la nevera unes 12 hores.

  • PAS 3

    Bullir la carbassa en aigua i sal i refrescar en aigua amb gel.

  • PAS 4

    Per a muntar el plat, posar en una broqueta un troç de pop, un de carn i un de carbassa. Amanir-ho tot amb les pebres, la sal i l'oli i, posar al forn durant uns minuts fins que tot estigui ben calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online